Monday, June 6, 2011

ORDER - TALI RAJUT


Assalamualaikum..
Alhamdulillah hari ni saya dapat order untuk 5 tali rajut..kakak ni nak pergi umrah next week so barang akan dipos esok. dan oleh kerana order kakak ini melebihi RM200 jadi saya hadiahkan sepasang kasut saie korea untuk kak izan.Semoga kakak suka ya..:)


Seperti yang sedia maklum tali rajut ni fungsi dia boleh baca --> sini

Memang praktikal dan sangat berguna tali ni untuk mengikat beg supaya barang-barang dalam beg tak terjatuh keluar sebab banyak kes beg pecah la,pemegang beg patah dan banyak lagi.Macam yang kita tau orang Arab dia pakai baling je beg-beg ni masa angkat tu.
Di samping tu dengan kaler-kaler tali yang striking ni mudah la untuk pengenalan beg kita.

Selamat menunaikan ibadah umrah untuk yang akan pergi umrah minggu ini..:)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...