Tuesday, April 14, 2015

STOCK UPDATE : MINI TELEKUNG LYCRA


Assalamualaikum
Mini Telekung Lycra ada stok warna Hitam dan Putih.

RM69 sehelai


Bahagian muka macam tudung. Berlapik dagu dan soft awning. 
(Tak ada getah di dahi dan tali untuk ikat belakang macam mini telekung getah.)
Berminat boleh inbox page atau whatsapp/sms 0122560257
terima kasih :)

Thursday, April 9, 2015

MAXI DRESS COTTON


Assalamualaikum semua.

MAXI DRESS COTTON stok warna yang available seperti senarai di gambar ya. 

Maxi dress ini adalah free saiz. Sesuai untuk mereka yang bersaiz S, M dan L. 

Ukuran seperti di bawah ;

Bahu - 15" Lengan - 22" Dada - 42 " Labuh - 53"

Kain sedap pakai, sejuk dan stretchable. Sesuai dipakai harian juga untuk travel.

Harga RM119 (tidak termasuk postage)

Maxi dress ni memang menjadi pilihan jemaah haji dan umrah sebab kain dia sejuk. Bila pergi sana cuaca panas jadi serap peluh. 
(boleh tengok di testimoni customer kita )

Berminat boleh terus whatsapp/sms 0122560257.

terima kasih :)

TUDUNG IBADAH UMRAH HAJI


Assalamualaikum
Tudung Ibadah ini berlapik dagu juga mempunyai lapik dahi yang lembut.
Stok available untuk Tudung Ibadah yang plain warna PUTIH dan DARK CHOC sahaja.
RM55 sehelai

Berminat boleh terus sms/whatsapp 0122560257 atau inbox di page ya. terima kasih :)

Monday, March 30, 2015

STOCK UPDATE : MINI TELEKUNG LENGAN PUTIH

Assalamualaikum dan selamat pagi.
MINI TELEKUNG LENGAN WARNA PUTIH IN STOCK.

Kami dah message semua yang dalam waiting list dan yang dah bankin akan dipos secepatnya.
Stok tak banyak jadi sapa cepat dia punya lah ye. Warna putih cepat habis memandangkan bakal jemaah haji pun sudah start membeli.
Warna hitam ada stok lagi.

RM79 sehelai.

Boleh inbox page atau whatsapp/sms :0122560257
terima kasih :)


Friday, March 27, 2015

NEW JUBAH : JUBAH WUDU'

Jubah Wudu'
Saiz : M, L, XL , 2XL
Material : Lycra
Warna : Hitam
Harga : RM110








STOCK UPDATE : SELUAR ALADDIN





Seluar Aladdin sudah ada stok 

Warna yang ada :

Hitam, Dark Choc, Dark Grey, Dark Purple, Pumpkin

Warna-warna yang sangat laris !!! Cepat sebelum kehabisan lagi.

PERHATIAN : untuk next batch harga tetap rm32 sehelai.
ini batch terakhir untuk dapat price 3 helai ke atas rm30 sehelai.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...