Friday, January 23, 2015

STOCK UPDATE : MINI TELEKUNG COTTON


Assalamualaikum

Mini Telekung Cotton sudah ada STOK !
RM79 

Berminat boleh inbox atau sms/whatsapp 0122560257

terima kasih smile emoticon








Thursday, January 22, 2015

TESTIMONI : SELUAR ALADDIN


Assalamualaikum

First time kita terima testimoni dari ibu mengandung.

Ya, seluar aladdin juga sesuai dan selesa dipakai oleh ibu-ibu mengandung. 

Terima kasih kepada puan yang kasi whatsapp ini.

tq again..smile emoticon

Seluar Aladdin IN STOCK ya. Berminat boleh terus inbox page atau langsung sms/whatsapp 0122560257.

Wednesday, January 14, 2015

TUDUNG IBADAH PLAIN - RM55


Assalamualaikum

STOK TUDUNG IBADAH PLAIN HITAM - RM55 ada stok. 

Berminat boleh terus sms/whatsapp 0122560257 atau inbox di page. 

terima kasih :)

TESTIMONI CUSTOMER

Assalamualaikum.

Hari ni nak kongsikan whatsapp dari seorang customer. Pergi umrah bulan 12 lepas. Pergi umrah dengan family. Best sembang dengan kakak ni. Rasa macam kawan je. hehe

Alhamdulillah semua barang yang kakak ni beli semua ok dan selesa dipakai disana.

terima kasih kak semoga baik2 semuanya :)


Friday, January 9, 2015

NOTIS : INNER TUDUNG


TESTIMONI CUSTOMER

Assalamualaikum

Puan ni hantar whatsapp last week 25 Disember baru sempat update hari ini. 
Terima kasih kak sebab wassap kita. 

Untuk Jubah Hawwa masih tak ada stok. Tudung hitam plain kena tunggu next week klu ada akan diupdate stok.
Seluar Aladdin stok ada.

terima kasih 



Membaca surah Al Kahfi

Assalamualaikum dan selamat pagi
Hari Jumaat yang berkah. Banyakkan selawat pada Rasulullah dan banyakkan bersedekah.
Semoga Allah memudahkan semua urusan kita hari ini. :)



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...