Monday, December 22, 2014

TESTIMONI CUSTOMER



Alhamdulillah 2 hari lepas dapat whatsapp daripada customer yang masih ada di Mekah. 

Telekung Hawwa Litupi, Jubah Putih Cotton Renda, Mini Telekung Lengan, Tudung Ibadah Sulam serta barang-barang lain yang puan ni beli boleh dipakai dengan selesa untuk beribadat semasa umrah.

Terima kasih puan sekeluarga. 

btw terima kasih kami ucapkan pada semua pelanggan yang berurusan dengan kami. Pelanggan yang baik hati yang kebanyakkan sudah menjadi seperti kawan sendiri.

TQ again.  .

SURAT TAWARAN MENUNAIKAN FARDU HAJI 1436H

Assalamualaikum

Tahniah diucapkan kepada mereka yang sudah mendapat tawaran untuk mengerjakan Ibadah Haji 1436H pada tahun hadapan 2015. Alhamdulillah syukur kerana dijemput menjadi tetamuNya. 


Lihat di facebook ramai juga sudah memaklumkan tentang surat yang telah diterima mereka daripada pihak Tabung Haji.




Tahniah sekali lagi diucapkan kepada bakal tetamu Allah. 
Buatlah persediaan dari sekarang. Yang penting adalah ILMU.

Tuesday, December 16, 2014

MINI TELEKUNG GETAH

Mini Telekung ini mempunyai getah di dahi dan tali untuk diikat di belakang supaya lebih kemas.

Harga RM79 
Material : Lycra

Mini telekung ini antara yang top menjadi pilihan para jemaah wanita haji dan umrah.

Jika berminat boleh inbox di page atau whatsapp/sms 0122560257

terima kasih 











Tuesday, December 9, 2014

TESTIMONI CUSTOMER : JUBAH PUTIH COTTON RENDA / TUDUNG IBADAH SULAM

Alhamdulillah, petang semalam customer dari Sabah whatsapp pic pakai Jubah Putih Cotton Renda dan Tudung Ibadah Sulam.

Semoga perjalanan umrah puan sekeluarga pada 24 Disember nanti lancar semuanya. 

terima kasih ya :)




Wednesday, December 3, 2014

TESTIMONI CUSTOMER : BARANG UMRAH

Alhamdulillah kakak ni akan pergi Mekah minggu depan 8hb. Selamat Mengerjakan Umrah ya kak. 

Stoking hajjah, Seluar Aladdin stok masih ada.

boleh terus inbox page or wassap/sms 0122560257

terima kasih 



TESTIMONI CUSTOMER : TUDUNG IBADAH

Assalamualaikum semua

Baru sempat nak upload testimoni-testimoni daripada customer yang baik hati.



Tuesday, December 2, 2014

STOCK UPDATE : TUDUNG IBADAH

Assalamualaikum dan selamat pagi

[STOCK UPDATE] 

Tudung Ibadah Sulam (RM79) 3 warna (hitam, putih, kelabu) masih ada stok.

Tudung Ibadah Plain (RM55) Warna PUTIH SUDAH HABIS. 
Tinggal Warna Hitam dan Kelabu saja.

Makluman pada yang order barang, bila order sudah confirm dan dapat total mohon buat bayaran segera ya kerana kita akan terus pos. Untuk musim umrah yang dah bermula ini kita tak hold order lama-lama sebab semua pun nak barang yang sama jadi kita dahulukan pada yang buat payment cepat.

Yang nak order barang atau ada pertanyaan boleh direct whatsapp 0122560257 atau inbox di page ya.

terima kasih atas kerjasama. Have a nice day 





Tuesday, November 11, 2014

MINI TELEKUNG COTTON

Assalamualaikum dan selamat pagi semua 

Alhamdulillah Mini Telekung Cotton ini mendapat permintaan tinggi kalangan jemaah umrah bulan 12 nanti.

Sesiapa yang berminat dengan Mini Telekung Cotton ini harga cuma RM79
Kain Cotton, Free Saiz dan ada lapik dagu yang anjal.

Berminat boleh terus INBOX PAGE atau Whatsapp / SMS : 0122560257
PERHATIAN : Untuk Telekung Hawwa Litupi RM97 yang berpoket stok sudah habis

Akan dimaklumkan apabila stok masuk.

Terima Kasih 




Saturday, October 18, 2014

STOCK UPDATE - STOKING HAJJAH

Assalamualaikum dan selamat pagi semua

STOKING HAJJAH - GOOD NEWS !

Selain daripada warna hitam, warna DARK CHOC dan DARK GREY sudah ada stok. Tapi untuk 2 warna ini stok sangat terhad. 
Berikut rujukan untuk saiz yang ada bagi setiap warna :

Hitam - Saiz 6, 7 dan 8
Dark Choc - Saiz 6 dan 7 sahaja
Dark Grey - Saiz 7 dan 8 sahaja

RM18 sepasang.

Material lycra tebal,sedap pakai,pakai semasa solat, travel, stoking harian dan lain-lain.

Yang berminat boleh terus inbox di page atau sms/whatsapp no 0122560257.

untuk 2 warna yang terhad (dark choc dan dark grey) kira siapa cepat buat payment dia punya. last pengeposan hari Isnin sebelum kami bercuti seminggu.

terima kasih dengan kerjasama.





Thursday, October 16, 2014

TESTIMONI CUSTOMER : HAJI 1435H


Alhamdulillah dapat wassap lagi daripada customer haji yang masih berada di sana bertanyakan stok seluar aladdin. 
Dalam gambar yang puan ni kirim, beliau pakai mini telekung lengan putih, tshirt labuh dan seluar aladdin dipakai semasa pergi ke Jabal Rahmah. 
Alhamdulillah puan ni akan order lagi seluar aladdin bila balik ke Malalysia nanti. 

terima kasih puan :)

TESTIMONI CUSTOMER : UMRAH 1436H


Alhamdulillah customer yang sentiasa ceria. Puan ni beli Mini Telekung Getah Putih dan barang2 lain juga, Alhamdulillah sesuai dengan beliau. 

Terima kasih puan :)

TESTIMONI CUSTOMER : UMRAH 1436H


Alhamdulillah customer yang beli Mini Telekung Lengan, Telekung Hawwa Litupi dan Jubah Hawwa.

Terima kasih :)

Sunday, October 12, 2014

TUDUNG IBADAH UMRAH

Assalamualaikum semua. 

Dibawah adalah Tudung Ibadah yang dipakai oleh jemaah wanita semasa haji dan umrah.

Tudung yang labuh dan mempunyai lapik dagu juga soft awning dipakai terus untuk solat.

Tudung ibadah juga menjadi pilihan untuk dipakai semasa ziarah, semasa di airport dan lain-lain.

Tudung Ibadah (Plain)

Warna available : Hitam, Putih, Kelabu
RM55 sehelai

Berminat boleh inbox page, sms/wassap/telegram : 0122560257

terima kasih 






TESTIMONI CUSTOMER HAJI 1435H

Assalamualaikum

Alhamdulillah 2 hari lepas tiba-tiba dapat whatsapp daripada seorang customer haji 1435H. 
Puan ni masih di Mekah jadi akan ke Madinah nanti. 

Seperti yang puan ni mentioned dia pakai maxi dress belang, tudung ibadah hitam dan juga seluar aladdin. Antara barang yang beliau beli dengan kami.

Terima kasih puan ingat kita. :)



p/s: maxi dress dah tak ada stok ya. please take note

Wednesday, October 8, 2014

MINI TELEKUNG LENGAN - NEW DESIGN-

Assalamualaikum order untuk mini telekung lengan dibuka sekarang. Isnin 13hb akan dipos


Kain Lycra

-New Design ada getah di dahi dan tali untuk ikat belakang-







Tuesday, October 7, 2014

JUBAH HAWWA JAMEELA

Assalamualaikum.

Ini contoh Jubah Hawwa Jameela yang dipakai dengan Tudung Ibadah Sulam putih. 
Inner telekung putih dipakai di dalam sebagai anak tudung

Jubah ini tiada zip di depan. Lengan flexsibel untuk ambil wuduk. Kain Lycra insyaAllah tidak melekap. Cutting A.

Model pakai saiz M. Warna yang ada HITAM sahaja.

Untuk Tudung Ibadah plain RM55 , Sulam RM79
Jubah RM80

Berminat boleh terus inbox di page, email imabiz@yahoo.com atau wassap 0122560257. terima kasih 



Monday, October 6, 2014

Seluar Aladdin dan Stoking Hajjah


Assalamualaikum

Seperti di dalam gambar model memakai tudung ibadah hitam plain, jubah putih cotton renda, seluar aladdin dan juga stoking hajjah.

Seluar Aladdin dipakai di dalam jubah putih atau jubah warna yang lain sebagai alas dalam. Memakai seluar lebih praktikal kerana dapat memudahkan pergerakan kita juga.

Selain daripada itu stoking hajjah boleh dipakai untuk solat terus. Tidak jarang, kemas dan selesa.

Jubah Putih Cotton Renda

Jubah Putih Cotton Renda

Saiz available M - 2XL
RM139
Berminat boleh terus sms/whatsapp/telegram 0122560257

terima kasih :)






Saturday, October 4, 2014

SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA 2014

Assalamualaikum semua. 

Selamat Berbuka Puasa bagi yang berpuasa sunat hari ini dan Selamat Menyambut Hari Raya Aidiladha buat semua. :)

Daripada kami,
Hawwa Firdaus



Friday, October 3, 2014

TUDUNG IBADAH SULAM

Assalamualaikum semua

Tudung Ibadah Sulam stok tinggal sikit saja. 

Selesa dipakai untuk haji dan umrah, dipakai sebagai tudung harian , mudah dibawa travel dan yang penting terus dipakai untuk solat. 

Jika ada  yang berminat boleh terus sms/whatsapp/telegram : 0122560257

Harga RM79 sehelai 

Hitam, Putih, Kelabu



Warna Hitam


Warna Putih


Warna Kelabu



Wednesday, October 1, 2014

STOCK UPDATE : JUBAH HAWWA JAMEELA

Assalamualaikum

Jubah Hawwa Jameela masih ada stok. 
RM80 sahaja

Saiz dari S - 2XL. (rujuk chart ukuran)
Warna hitam

Berminat boleh terus inbox page, sms/whatsapp/telegram : 0122560257

terima kasih 







Tuesday, September 30, 2014

SERKOP AURAT

Assalamualaikum

Serkop Aurat stok ada ya.

Kain jersey - RM8
Kain cotton - RM12

P/s: pembelian borong dialu-alukan.

Berminat boleh terus inbox,sms/whatsapp/telegram 0122560257.

terima kasih 





STOCK UPDATE : TUDUNG IBADAH SULAM

Assalamualaikum semua
Tudung Ibadah Sulam hanya tinggal seperti berikut :

Hitam - 8 helai
Putih - 2 helai
Kelabu - 1 helai
RM79 sehelai.

Ini baki stok musim haji. (habis ni kena tunggu ya untuk stok umrah takut lambat siap)
Pada sesiapa yang berminat untuk dapatkan minggu ni nak pakai masa raya haji atau nak hadiahkan pada mak atau saudara boleh inbox page atau sms/wassap 0122560257.
terima kasih 




Sunday, September 28, 2014

PERHATIAN : MAXI DRESS BIG SIZE MAROON


Sesiapa yang berminat dengan Maxi Dress Warna Maroon Big Size macam dalam gambar (untuk orang XL/2XL) ada 2 helai saja lagi.

Maxi dress Free Size semua sudah sold out. Untuk big size warna ini saja yang ada. 

Kami tidak lagi menjual maxi dress ini untuk musim umrah depan. InsyaAllah akan ada design baru.

Jika berminat untuk beli yang warna maroon big size ini boleh inbox atau sms/wassap terus ke 0122560257.

SPECIAL DISCOUNT untuk 2 helai yang terakhir ini. 

terima kasih 




Tuesday, September 23, 2014

CHECKLIST KEPERLUAN JEMAAH HAJI UMRAH

Assalamualaikum.
Untuk bakal Jemaah Umrah Disember nanti boleh rujuk checklist ini untuk memberi idea keperluan yang nak dibawa nanti. Bilangan helai boleh kurangkan sebab yang ni untuk haji. Kalau yang memang tak nak membasuh bolehlah bawak bilangan yang cukup untuk 12hari tu.

Bulan 12 musim sejuk jadi nanti bolehlah bawak baju sejuk/sweater bagi yang tak tahan sejuk. Gloves juga boleh pakai. 
Cuaca di Madinah selalunya lebih sejuk berbanding di Mekah. Waktu pagi2 keluar untuk tahajjud, subuh kena pakai tebal sikit sebab memang sejuk sampai ke tulang. :)





TESTIMONI CUSTOMER : TELEKUNG HAWWA


TESTIMONI CUSTOMER : SELUAR ALADDIN


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...