Saturday, March 29, 2014

MAXI DRESS


Alhamdulillah, customer yang sedang berada di Mekah tiba-tiba wassap pic ni ya. terkejut juga kemarin tu.

Dalam pic ni kakak ni pakai maxi dress warna dark choc. Kakak ni buat persediaan dari last year lagi. Hujung tahun dah mula beli sikit2 setiap keperluan. Waktu kakak ni beli awal tahun stok ada dark choc and hitam saja.

Kakak ni nak sangat dress warna grey tapi stok sampai 2 hari selepas kakak ni bertolak ke Madinah,20hb. Jadi takde rezeki nak pakai kat sana.

Sama-sama kita doakan kakak ni dapat Umrah yang mabrur dan selamat perjalanan pulang ke Malaysia nanti, InsyaAllah 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...