Friday, September 21, 2012

SIMKAD MOBILY RM60-40RIYAL

sapa-sapa yang nak simkad mobily boleh sms saya.stok limited ya..btw bagi jemaah yang pergi dengan tabung haji secara Muasasah anda akan dapat simkad percuma Mobily juga tapi dalam cuma ada 10riyal rasanya.kena ingat kat sana nanti bagi yang tak pernah pergi umrah kenalah hati2 supaya masa beli topup nnti tak dicaj lebih 5 riyal or dibagi provider yang lain.dan juga musim haji sangat sesak jadi bagi memudahkan ibu bapa anda belilah simkad ni yang ada 40riyal.byk kredit kat dalam ni.apa2 hal kalau yang 10riyal tu habis dah bersedia dengan yang 40riyal ni.takde la bila dah habis tercari-cari pulak.kesian mak ayah yang pergi.tambah2 lagi yang takde marham nak jaga.
dan juga ada pesanan buat yang pergi kesana tak usahlah nak berfacebook or live broadcast nak update apa yang kita lakukan disana.biarlah segala gambar atau kenangan diceritakan bila dah balik kesini.bila disana 100% biar jiwa disana..tumpuan dan fokus pada ibadah kita disana.segala urusan di sini biar Allah yang jaga..sekali kala sms or telefon untuk bagi tau kabar pada keluarga disini adalah memadai,..insyaAllah ;)


ok pesanan ikhlas dari saya yang dah interview jemaah2 haji yang berpengalaman dan yang pernah pergi umrah..terima kasih

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...