Friday, January 23, 2015

STOCK UPDATE : MINI TELEKUNG COTTON


Assalamualaikum

Mini Telekung Cotton sudah ada STOK !
RM79 

Berminat boleh inbox atau sms/whatsapp 0122560257

terima kasih smile emoticon








Thursday, January 22, 2015

TESTIMONI : SELUAR ALADDIN


Assalamualaikum

First time kita terima testimoni dari ibu mengandung.

Ya, seluar aladdin juga sesuai dan selesa dipakai oleh ibu-ibu mengandung. 

Terima kasih kepada puan yang kasi whatsapp ini.

tq again..smile emoticon

Seluar Aladdin IN STOCK ya. Berminat boleh terus inbox page atau langsung sms/whatsapp 0122560257.

Wednesday, January 14, 2015

TUDUNG IBADAH PLAIN - RM55


Assalamualaikum

STOK TUDUNG IBADAH PLAIN HITAM - RM55 ada stok. 

Berminat boleh terus sms/whatsapp 0122560257 atau inbox di page. 

terima kasih :)

TESTIMONI CUSTOMER

Assalamualaikum.

Hari ni nak kongsikan whatsapp dari seorang customer. Pergi umrah bulan 12 lepas. Pergi umrah dengan family. Best sembang dengan kakak ni. Rasa macam kawan je. hehe

Alhamdulillah semua barang yang kakak ni beli semua ok dan selesa dipakai disana.

terima kasih kak semoga baik2 semuanya :)


Friday, January 9, 2015

TESTIMONI CUSTOMER

Assalamualaikum

Puan ni hantar whatsapp last week 25 Disember baru sempat update hari ini. 
Terima kasih kak sebab wassap kita. 

Untuk Jubah Hawwa masih tak ada stok. Tudung hitam plain kena tunggu next week klu ada akan diupdate stok.
Seluar Aladdin stok ada.

terima kasih 



Membaca surah Al Kahfi

Assalamualaikum dan selamat pagi
Hari Jumaat yang berkah. Banyakkan selawat pada Rasulullah dan banyakkan bersedekah.
Semoga Allah memudahkan semua urusan kita hari ini. :)



Thursday, January 8, 2015

STOKING HAJJAH DAN KASUT STOKING KOREA

 Assamualaikum

Pemakaian stoking hajjah bersama dengan kasut stoking korea untuk dipakai semasa di dalam masjid. (tawaf dan saie)

Untuk kasut korea design baru sudah ada. LIMITED. 
(rujuk kategori kasut stoking korea  latest post)

Stoking Hajjah 1 pasang RM18
Kasut stoking korea 1 pasang RM18, 3 Pasang RM45.

Berminat boleh terus inbox atau sms/whatsapp 0122560257

terima kasih :)








NEW STOCK - KASUT STOKING KOREA

Assalamualaikum
Stok kasut stoking korea ada NEW DESIGN but very LIMITED.
Boleh tengok di bawah untuk 5 designs yang ada.

IN STOCK-

Kasut stoking yang comel dari Korea digunakan oleh jemaah wanita haji dan umrah semasa TAWAF dan SAIE juga sepanjang masa di dalam masjid.

- Biji-biji getah dibawah tapak bertindak sebagai agen anti-slippery.
-Bukan hanya dipakai semasa mengerjakan haji dan umrah malah di dalam rumah,semasa tidur juga stoking untuk para ibu mengandung.
- Sebagai perlindungan pada kaki untuk tidak masuk angin.
-Mudah dibawa untuk travel dan disimpan di dalam beg untuk solat.
-Sangat sesuai dijadikan hadiah untuk saudara mara dan juga kenalan .

-free saiz dan stretchable (muat sampai kaki 9)

Sepasang RM18
3 pasang RM45
(TIDAK TERMASUK POS)


BERMINAT BOLEH SMS/WHATSAPP 0122560257
TERIMA KASIH






Sunday, January 4, 2015

No Reduction in Umrah Visas

31 Disember 2014

MAKKAH — Haj Minister Bandar Al-Hajjar has ruled out the possibility of reducing the number of this year’s Umrah pilgrims because of the ongoing expansion projects in the Two Holy Mosques in Makkah and Madinah.

The minister, however, said that no more than 500,000 Umrah pilgrims would be permitted to be present in Makkah and Madinah at any one time.

He was commenting on his ministry’s announcement that so far about half a million pilgrims have arrived for Umrah since the season started on Nov. 23. Of them, as many as 170,000 have left the Kingdom for their respective countries after performing Umrah.

Al-Hajjar said the system of granting Umrah visas was different from the process for issuing Haj visas.

“Umrah visas are granted according to the number of pilgrims who have already left the Kingdom,” he said, adding that unlike Haj, there are no quotas for countries sending Umrah pilgrims.

The minister said the granting of Umrah visas depends largely on the completion of arrangements and services, including accommodation and transportation.

“The duration of the Umrah visa is two weeks, which cannot be extended,” he said.

The Umrah season will continue until after Ramadan (mid July 2015). Meanwhile, director of the Haj Ministry branch in Madinah Mohammed Al-Bijawi said the number of Umrah pilgrims this year would be reduced by about 20 percent compared to last year due to the expansion work in the Prophet’s Mosque.

“Haj service providing companies should consider the expansion work and, therefore, reduce the Umrah programs,” he told Al-Madina Arabic daily on Wednesday.

Bijawi said Umrah visas would be granted according to available bed capacity in the accommodation facilities licensed by the Saudi Commission for Tourism and Antiquities (SCTA).

He said the demolition of a number of hotels in the central area around the Prophet’s Mosque has greatly reduced accommodation facilities for visitors near the mosque.

About 26 hotels near the mosque will be demolished for the expansion work. “This will affect the number of Umrah visas to be granted this year,” he said.

sumber : Saudi Gazette
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...