Tuesday, September 30, 2014

SERKOP AURAT

Assalamualaikum

Serkop Aurat stok ada ya.

Kain jersey - RM8
Kain cotton - RM12

P/s: pembelian borong dialu-alukan.

Berminat boleh terus inbox,sms/whatsapp/telegram 0122560257.

terima kasih 





STOCK UPDATE : TUDUNG IBADAH SULAM

Assalamualaikum semua
Tudung Ibadah Sulam hanya tinggal seperti berikut :

Hitam - 8 helai
Putih - 2 helai
Kelabu - 1 helai
RM79 sehelai.

Ini baki stok musim haji. (habis ni kena tunggu ya untuk stok umrah takut lambat siap)
Pada sesiapa yang berminat untuk dapatkan minggu ni nak pakai masa raya haji atau nak hadiahkan pada mak atau saudara boleh inbox page atau sms/wassap 0122560257.
terima kasih 




Sunday, September 28, 2014

PERHATIAN : MAXI DRESS BIG SIZE MAROON


Sesiapa yang berminat dengan Maxi Dress Warna Maroon Big Size macam dalam gambar (untuk orang XL/2XL) ada 2 helai saja lagi.

Maxi dress Free Size semua sudah sold out. Untuk big size warna ini saja yang ada. 

Kami tidak lagi menjual maxi dress ini untuk musim umrah depan. InsyaAllah akan ada design baru.

Jika berminat untuk beli yang warna maroon big size ini boleh inbox atau sms/wassap terus ke 0122560257.

SPECIAL DISCOUNT untuk 2 helai yang terakhir ini. 

terima kasih 




Tuesday, September 23, 2014

CHECKLIST KEPERLUAN JEMAAH HAJI UMRAH

Assalamualaikum.
Untuk bakal Jemaah Umrah Disember nanti boleh rujuk checklist ini untuk memberi idea keperluan yang nak dibawa nanti. Bilangan helai boleh kurangkan sebab yang ni untuk haji. Kalau yang memang tak nak membasuh bolehlah bawak bilangan yang cukup untuk 12hari tu.

Bulan 12 musim sejuk jadi nanti bolehlah bawak baju sejuk/sweater bagi yang tak tahan sejuk. Gloves juga boleh pakai. 
Cuaca di Madinah selalunya lebih sejuk berbanding di Mekah. Waktu pagi2 keluar untuk tahajjud, subuh kena pakai tebal sikit sebab memang sejuk sampai ke tulang. :)





TESTIMONI CUSTOMER : TELEKUNG HAWWA


TESTIMONI CUSTOMER : SELUAR ALADDIN


TESTIMONI CUSTOMER


Thursday, September 11, 2014

KASUT STOKING KOREA

Contoh pakai kasut stoking korea 

Free Saiz dan stretchable.

Boleh dijadikan sebagai hadiah juga 



KASUT STOKING KOREA : STOK SUDAH ADA


Assalamualaikum semua

Stok yang ada :)




JUBAH HAWWA JAMEELA



Jubah Hawwa Jameela jubah plain berwarna hitam yang dibuat daripada kain lycra.

Jubah ini dipotong besar dengan cutting A justeru itu tidak perlu bimbang kerana ianya tidak melekap di badan. 


Jubah yang simple tetapi selesa ini TIDAK mempunyai zip di bahagian dada dan juga TIADA POKET.

Saiz bermula daripada M , L , XL dan 2XL.

Harga hanya RM80 SAHAJA.

Jika berminat boleh terus sms/wassap 0122560257.


Email : imabiz@yahoo.com

atau PM di page

terima kasih 



Wednesday, September 10, 2014

TESTIMONI CUSTOMER : JUBAH HAWWA JAMEELA

Assalamualaikum

Jubah Hawwa Jameela sudah ada saiz S ya. Ni salah satu feedback seorang customer yang beli saiz S.Alhamdulillah ok. yang sebelah tu saiz M.
terima kasih ye 

Untuk chart ukuran nanti diupload sebagai rujukan saiz dari S, M, L, XL dan 2XL.

tq.





Tuesday, September 9, 2014

TIPS dan Amalan untuk doa makbul cepat

Assalamualaikum dan selamat pagi. 

Just to share tips daripada customer yang sangat baik, friendly je. baik sangat sharing stories. 

Nak doa makbul,impian tercapai :

" Sentiasa solat malam, solat tahajjud, solat taubat, solat hajat , solat witir. "

terima kasih kak, insyaAllah akan ikut nasihat ini.

flight kakak ni rasanya minggu ni. semoga mudah semuanya , lancar perjalanan kerja haji dan mendapat haji mabrur..


take care !






Thursday, September 4, 2014

Monday, September 1, 2014

STOCK UPDATE : MAXI DRESS

Thank you to all buyers. 

Maxi dress warna Electric blue, hitam, grey, dark choc, dark blue semua dah habis.

Warna yang tinggal untuk free saiz : merah dan maxi dress belang koko oren

Warna yang tinggal untuk big saiz(xl/2xl) = Maroon 

TESTIMONI CUSTOMER : SELUAR ALADDDIN


Baiknya kakak ni bagi hadiah pada kawan yang nak pergi haji. 

Seluar Aladdin ada stok ya. 
Hitam
Dark Choc
Dark Purple
Dark grey (limited)

berminat boleh terus inbox ya..or sms/wassap 0122560257

terima kasih



Sampaikan Salamku pada Rasulullah :)

Semalam tiba-tiba dapat message daripada customer yang dah di Madinah.  tq sebab ingat.

Semoga puan ini dan semua jemaah haji 1435H dapat melakukan ibadah dengan lancar...



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...