Friday, November 30, 2012

ORDER-ORDER

Assalamualaikum..

Bakal-bakal jemaah umrah tahun hadapan sudah mulai membeli ya..

bagus sbb buat persiapan awal..lengkapkan diri dengan ilmu,baca2 pengalaman orang sangat membantu sebagai persediaan diri untuk ke Tanah Suci... :)



pengeposan pagi ni
1. mini telekung berlengan , maxi dress hitam dan stoking hajjah
2. mini telekung berlengan, maxi dress hitam , botol wuduk, kasut korea, stoking hajjah, serkop aurat

terima kasih :)

Wednesday, November 28, 2012

UNCANG KASUT

Untuk umrah hanya uncang kasut yang diperlukan.
uncang batu hanya untuk musim haji ya sebab umrah tiada melontar.



ORDER-ORDER

Assalamualaikum..
baru sempat nak letak gambar untuk hari ni punya pengeposan


4 uncang kasut, 3 kasut korea dan 2 botol wuduk 

Saturday, November 24, 2012

MAXI DRESS : 3rd batch

yang warna putih, hitam, kelabu , dark brown, biru gelap boleh pakai untuk umrah yer..
kaler2 lain boleh pakai kat malaysia ni...ok 


PUTIH , HITAM , KELABU

DARK BROWN


BIRU GELAP , MERAH , KUNING


YANG BERMINAT TERUS SMS KE 0122560257
STOCK LIMITED.BATCH KALI NI CUMA ADA 6 PIECES UNTUK SETIAP WARNA.

KAIN COTTON TSHIRT TEBAL
FREE SIZE FIT SLIM TO XL 



Friday, November 23, 2012

STOCK UPDATE : MINI TELEKUNG BERLENGAN PUTIH


Assalamualaikum semua
Stok untuk mini telekung berlengan putih tinggal kurang dari 20helai saki baki dari musim haji lepas..untuk next batch musim umrah tahun depan harga mini telekung berlengan ialah rm85 atau rm89 ya memandangkan supplier kain sudah menaikkan harga kain.harga yang tepat akan diberitahu kelak apabila  new stock sudah ada dan siap untuk dijual.harap maklum ya
bagi sesiapa yang berminat untuk membeli stock yang masih ada boleh sms or pm saya.
terima kasih :) 


ORDER-ORDER

Pengeposan hari ni 23.11.2012




5 helai mini telekung berlengan putih telah dipos sebentar tadi ke Ipoh.
terima kasih ya puan, dh dpt esok tolong inform ya..:)





10 Botol spray wuduk dipos ke Shah Alam

Wednesday, November 21, 2012

ORDER-ORDER

Assalamulaikum

pengeposan pada pagi ini


8helai mini telekung berlengan putih juga selamat dipos ke sarawak pagi ini.:)


patutnya dipos petang semalam tp disebabkan hujan yang sgt lebat pagi ni baru dpt pos.
1 . inner tudung berdagu warna koko n biru
2. botol wuduk, kasut korea, serkop aurat,sabun


Monday, November 19, 2012

MAXI DRESS UNTUK UMRAH

PENGUMUMAN : STOCK UPDATE


MAXI DRESS HITAM HANYA TINGGAL 5 HELAI SAHAJA.
MAXI DRESS MIX COLOR (HITAM,PUTIH,KELABU) TINGGAL 1 HELAI SAHAJA.
MAXI DRESS PUTIH MASIH ADA STOK


UNTUK YANG HITAM TU SAPA YANG BERMINAT BOLEH DAPATKAN SEGERA YA SEBAB HABIS YANG 5 NI KENA TUNGGU LAMA SIKIT.KITA DAH BUAT ORDER TAPI KADANG2 KONTENA LAMBAT SAMPAI + CLEARANCE DEKAT IMIGRESEN JADI AKAN JADI LAMBAT..
HARAP MAKLUM YA..:)

UMRAH 2013

ALHAMDULILLAH 

Mengikut berita dari Arab News ni  UMRAH 2013 tetap akan berjalan seperti biasa. Tiada rancangan untuk menghentikan visa umrah berikutan kerja-kerja pembesaran Masjidil Haram.

Berita lanjut boleh baca di sini ya : 

http://www.arabnews.com/no-plans-halt-umrah-visas-2013

ORDER-ORDER

Assalamualaikum semua..

pengeposan pada hari ni


antara pic barang2 yang dipos hari ni yang sempat disnap.
1. maxi dress putih + maxi dress mix hitam,putih,kelabu, inner berdagu, kasut korea dan botol wuduk
2. tudung ibadah hitam , kasut korea, inner telekung dan sarung lengan

Saturday, November 17, 2012

SELAMAT TAHUN BARU ISLAM 1434

Assalamualaikum semua

urusan order kembali seperti biasa ya..

terima kasih :)

Monday, November 12, 2012

ORDER-ORDER


Mini telekung berlengan 2 hitam dan 1 putih untuk di pos ke Sarawak pagi ni


Thursday, November 8, 2012

STOCK UPDATE : MINI TELEKUNG BERLENGAN


Assalamualaikum dan selamat pagi.
stock update : 
MINI TELEKUNG BERLENGAN TINGGAL 2 HITAM, 6 PUTIH. 
untuk pengetahuan semua stok untuk yang hitam ni memang dah habis tinggal 2 saja..mengikut perkiraan insyaAllah stok baru akan ready hujung bulan Disember, awal January sebelum umrah bermula. 
Jadi pada sesiapa yang berminat nak beli untuk diri sendiri atau hadiahkan untuk mak bolehlah pm or sms saya..
LAST HARI PENGEPOSAN ADALAH SABTU NI YA..SAYA AKAN MULA BERCUTI DAN URUSAN SEPERTI BIASA BERMULA ISNIN 19HB..TAPI SEPANJANG MINGGU DEPAN KALAU NAK BERTANYA OR ORDER BOLEH SAJA SMS SAYA.INSYAALLAH saya akan jawab..
ok terima kasih dan selamat menjalani urusan masing2 hari  ini :)






Wednesday, November 7, 2012

AYAT DAN SURAH TAHAN PERIOD

Assalamualaikum semua dan selamat pagi (^.^)
semalam saya dapat maklumat yang visa umrah untuk orang ramai dibuka pada bulan Februari 2013 dan first flight pada 8.2.2013. Kalau sapa2 yang dapat visa awal tu dlm bulan 12 or Jan tu kira special lah yer..hihi
ok pada sapa2 yang akan mengerjakan umrah tahun depan dari sekarang boleh buat solat hajat dan baca ayat2 ini :
AYAT TAHAN PERIOD
surah Yassin - Ayat 38

surah Hud - Ayat 44
kita doa pada Allah supaya lancarkan umrah kita, rugi kalau period masa disana umrah cuma 2 minggu saja.Kalau boleh kita ni nak la sepenuhnya pergi ke masjid,iktikaf,dapat buat tawaf sunat banyak2..


Jangan sesekali ambil pil tahan period,yakinlah dengan Allah,mintaklah dengan Dia mudahkan semua urusan kita.


InsyaAllah :)

Tuesday, November 6, 2012

PENGUMUMAN

PENGUMUMAN PENTING :
Mulai minggu depan bermula hari ahad 11 November hingga 17 November kami akan bercuti.Segala urusan pengeposan hanya setakat hari sabtu ini (10hb) saja ya..
semua urusan akan kembali seperti biasa pada 19hb hari Isnin.harap maklum ya..
kepada yang nak mini telekung atau maxi dress bolehlah order dan bankin duit .saya akan terus pos saja.memandangkan 2 items ni mendapat permintaan tinggi jadi kena cepat ya.Saya akan mendahulukan pada yang membayar duit dulu.harap maklum
terima kasih :)

ORDER-ORDER

Assalamualaikum
ni antara pengeposan pagi ini dan juga semalam ya


pengeposan pagi ni juga
maxi plain grey dan brown
noted : BROWN dah SOLD OUT ya..


pengeposan pagi ni juga
puan aida punya : mini telekung berlengan hitam 1 , putih 1, inner telekung 1, serkop aurat putih 1, stoking hajjah, sarung lengan dan 3 botol spray wuduk.
terima kasih :)




order dari repeat customer..
maxi mix color 1 design 2 set, maxi plain ambik 2 grey, 1 pink. total 9 helai.
Alhamdulillah selamat dihantar petang semalam walaupun hujan lebat..:)
terima kasih



siap dipos petang semalam..
ni puan hajar punya..mini telekung berlengan hitam 1, putih 1 dan kasut korea 
terima kasih..dh dpt tolong inform yer..:)

Monday, November 5, 2012

MAXI DRESS UNTUK UMRAH

MAXI DRESS BOLEH DIPAKAI SEMASA UMRAH DAN HAJI.JUGA BOLEH DIJADIKAN PAKAIAN HARIAN


FREE SIZE
UKURAN ADALAH SEPERTI BERIKUT :

DADA : 38"'
PUNGGUNG : 54"
LABUH MAXI : 53"
LABUH TANGAN : 22"

AVAILABLE COLOR : HITAM, KELABU, UNGU, PINK

MAXI DRESS PLAIN : RM99


untuk mix color , warna seperti di bawah ya



MAXI DRESS MIX COLOR : RM110

ORDER-ORDER

Antara mini telekung berlengan yang akan dipos hari ni


sapa yang berminat langsung sms ya..stok tinggal sikit saja.
terima kasih :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...