Friday, September 30, 2011

ORDER-ORDER

Hari ni 30/9 akan mengepos order customer dari Cyberjaya,Johor,Negeri Sembilan.


Abang suhaimi mengorder 2 sarung beg PVC saiz 26" , 1 helai Mini Telekung Cotton Sulam Pilin dan Cawat Lelaki Ehram.


Puan Fauziah juga telah mengorder sarung beg tapi dari Kain Jersey, saiz 28"




dan juga customer yang sama juga dari Johor. Order kali ni 2 sarung beg jersey saiz 28" dan 26". dan juga 2 tali rajut.



Sy akan sms track no pada no anda ya..tq :))







ORDER-ORDER

Pagi-pagi dah dapat sms dari akak ni kata dah bankin duit. So dengan pantas juga telah membungkus 2 sim kad dan 1 mini telekung jersey hitam dah selamat dah dipos.


2 hari lepas baru je order and semalam order lagi. terima kasih kak :))

Thursday, September 29, 2011

ORDER-ORDER - SPECIAL REQUEST-

Alhamdulillah saya mendapat order dari 1 badan Korporat untuk diberi pada staff-staff mereka yang akan pergi menunaikan haji tahun ini.

So balutannya kena cantik sikit sebab ni kan hadiah..:)


Ada Ehram,Uncang kasut,Uncang Batu,Balm Tumit,Balm Bibir,Kain basahan,Label bag dan Mobily-Rihal Prepaid.




ORDER-ORDER

Assalamualaikum...

Order yang akan dipos pada hari ni

 Ada uncang kasut,uncang batu , kain basahan,serkop aurat dan lipat






track no akan disms nnti..tq


Wednesday, September 28, 2011

MOBILY - RIHAL PREPAID

Ni sedikit info pasal Mobily-Rihal Prepaid dari website dia  --> MOBILY

masuk sini untuk RIHAL PREPAID 


ORDER-ORDER

Siap membungkus semua order untuk dipos pada hari ni 28.9.2011




ada yang order CAWAT EHRAM LELAKI


Track No akan sy sms pagi esok ya..InsyaAllah semuanya dipos pagi nanti..:))

Tuesday, September 27, 2011

ORDER-ORDER - 27/9/2011

Pagi tadi pos 2 order satu ke Shah Alam n satu ke Sabah


ORDER-ORDER - 26/9/2011

Assalamualaikum..
Alhamdulillah siang tadi 26.9 dah siap pos dan hantar semua order ke Johor,Negeri Sembilan dan Selangor.




4 tali rajut dan 2 sarung beg jersey


En Din dari Johor


2 tali rajut dan 2 sarung beg jersey n buat tambahan lagi utk tali dan sarung beg jersey 
Customer dari FB - 


Dan semua order2 yang lain siap dihantar pada 26.9..semoga dapat semuanya pada hari ni 27.9.2011

tolong sms sy bila dah terima ya..terima kasih

Sunday, September 25, 2011

Amalan-amalan yang afdhal dilakukan semasa di Mekah

Amalan-amalan yang afdhal dilakukan semasa di Mekah


Hari Jumaat lepas Al-Kulliyah membincangkan topik Bulan Haji..Banyak info berguna yang dapat dikutip dari sesi perbincangan hari tu.


Ni saya sempat tulis sedikit amalan yang diberi oleh Ustaz Jemputan (soalan dari penonton)


Apakah amalan yang afdhal dilakukan semasa berada di sana ?


1. Sentiasa pergi untuk solat berjemaah (kalau hotel terlalu jauh tak payah pergi, kalau tak mampu jangan dipaksa) - harus minum banyak air


2. Lakukan umrah pertama,umrah ke-dua tapi jangan terlalu banyak sangat


3. Lakukan tawaf sunat (Sahaja aku tawaf sunat kerana Allah Taala)


4. Iktikaf di masjid dan melihat Kaabah (tengok Kaabah saja dah dapat pahala)


5. Berzikir, baca Al-Quran/baca tafsir


6. Minum air Zam-zam sebanyak mungkin
    masa minum niat untuk dapatkan :-
    a- Ilmu yang berguna
    b- Rezeki yang banyak dan luas
    c- Ubat/kesembuhan dari segala penyakit


Sekian,semoga membantu .. (^.^) 

Saturday, September 24, 2011

STOKING WUDHU

SESIAPA YANG BERMINAT NAK STOKING WUDHU STOK MASIH ADA


ADA WARNA HITAM / PUTIH TAPAK HITAM


BOLEH BACA DI SINI -- > STOKING WUDHU


RM14

ORDER-ORDER



MINI TELEKUNG SP LYCRA HITAM , Order dari SARAWAK 


Order dari NEGERI SEMBILAN


Wednesday, September 21, 2011

ORDER-ORDER

Assalamualaikum,selamat pagi..


baru sempat update pagi ni.Semalam pos 2 parcel ke Taman Tun satu dan ke Penang satu.






Tudung Ziarah, T-shirt 5xl,dan uncang batu dan kasut



dan ni kad prepaid Mobily-Rihal 

Saturday, September 17, 2011

ORDER/PERTANYAAN SILA TERUS SMS SAYA DI 0122560257


TQ

ORDER-ORDER


order yang akan dipos pada hari isnin

ORDER-ORDER



Customer yang order 2 kad prepaid dan balm tumit,balm bibir serta aromatic oil

ORDER-ORDER





Hari ni akan pos 2 Mini Telekung.Order dari customer dari Facebook





dan juga order dari sabah. uncang batu dan uncang kasut




Terima kasih

ORDER-ORDER

Assalamualaikum


2 hari lepas saya dapat order dari Hamba Allah yang dermawan. Dia order 130 uncang batu,130 uncang kasut dan 130 label bag untuk disumbangkan pada jemaah Haji.




Terima kasih,semoga Allah mudahkan urusan mereka di Tanah Suci Kelak.Amin :)

Friday, September 16, 2011

ORDER-ORDER

Assalamualaikum...
gambar dibawah adalah barang-barang yang diorder semalam dan saya belum sempat packing.Memandangkan hari ni cuti umum jadi pejabat pos tutup tetapi saya still kerja.




semua yang masih belum di pack --> tali rajut, sarung beg, balm tumit,balm bibir,aromatic oil,mini telekung,uncang kasut,batu,kasut haji dan small items yang lain


insyaAllah akan dipos dan dihantar esok (Sabtu) or Isnin...


ok bagi sesape yang nak order apa2 sila sms saya di 0122560257, tolong sms jangan call yer coz kadang saya tak boleh nak pick up fon tapi boleh reply sms..harap maklum :)


btw nak ucapkan Selamat Hari Malaysia buat semua warganegara Malaysia.

Thursday, September 15, 2011

PREPAID KAD RIHAL

Assalamualaikum..


Bagi para jemaah haji jangan lupa untuk mendapatkan RIHAL prepaid pada harga RM50 sahaja.


Beli siap-siap nombor anda disini supaya mudah berhubung dengan keluarga di Malaysia setibanya di Jeddah dan juga keluarga di Malaysia nak telefon untuk mengetahui perkembangan anda di sana.


Untuk top up kad dekat sana boleh top up yang penting kita dah ada nombor di sini 




1 sms = 40 sen
1 panggilan = 1.80 sen seminit

murahkan?


Prepaid ni sah selama 90 hari.




RIHAL Prepaid
stay connected

Hanya RM50
( Mengandungi Airtime sebanyak 20 Riyal )

Kelebihan :
  • tiada caj roaming
  • tiada pendaftaran
  • mudah diaktifkan
  • sedia maklum nombor sebelum keberangkatan





sms saya di 0122560257 


cepat-cepat ya nanti stok habis 



Wednesday, September 14, 2011

ORDER-ORDER



Tudung Ziarah Lycra, Serkop Aurat,Serkop Lipat, Uncang batu dan kasut serta Kasut Haji Wanita



Assalamualaikum...
Barang-barang siap dipacking untuk penghantaran besok ke Cyberjaya, Sepang..


Terima Kasih pada akak yang mengorder..Penerbangan akak ni belum confirm lagi tapi insyaAllah bulan 10 katanya...
Semoga dimudahkan perjalanan dan mendapat haji mabrur..aminnnn:))

Tuesday, September 13, 2011

ORDER-ORDER

Assalamualaikum...


Baru habis membungkus barang-barang order Kak Sarimah dari Johor.Masuk kali ni dah 3 kali akak ni order dengan saya.makasih kak..semoga nnti pergi ke Mekah dapat haji mabrur ye..:))



uncang batu + uncang kasut, tudung ziarah lycra dan sarung lengan lycra hitam dan putih 




InsyaAllah esok dipos ;))

Monday, September 12, 2011

ORDER DAN PERTANYAAN SILA SMS TERUS KE 0122560257 


TERIMA KASIH

Saturday, September 10, 2011

ORDER-ORDER

Assalamualaikum...

Hari ni sempat poskan order dari Johor. 


 baju zip,sarung lengan lycra,stoking wudhu dan serkop aurat



dan juga saya packing siap2 order dari customer facebook yang order mini telekung lycra (last stock hanya tinggal 1 sahaja kaler HITAM)





Friday, September 9, 2011

Penerbangan Pertama Haji 2011

Assalamualaikum...

Penerbangan pertama haji adalah pada 29/9/2011.
Kepada semua para jemaah haji cuba lihat checklist barang-barang yang perlu dibawa samada sudah cukup atau belum.

Lakukan persiapan dan persediaan yang terbaik..Rohani dan jasmani semoga mendapat haji Mabrur.

Amin

Sunday, September 4, 2011

PENGUMUMAN - STOK -

Assalamualaikum...

Bagaimana dengan raya anda?Semoga semuanya baik-baik dan kita bersederhana dalam menyambutnya.
Lepas ni dah mula sibuk untuk musim haji.

Untuk makluman semua MINI TELEKUNG LYCRA SRI PURNAMA sudah dihentikan pengeluarannya buat sementara waktu.Stok-stok pun sudah habis terjual.

Makluman lanjut akan saya update lagi.

Terima kasih ;))
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...