Wednesday, October 28, 2015

SARUNG LENGAN KOREA/SPORT

Assalamualaikum.
sedikit review mengenai produk baru ini.

SARUNG LENGAN KOREA
* Kain Strechble dan sejuk
* Material dari Korea
* Sesuai untuk Bersukan,aktiviti lasak,berenang dan penutupan aurat wanita
*sesuai untuk orang yang lengan besar juga ya InsyaAllah selesa dan tidak panas
Ada hitam dan putih.jualan retail saja buat masa ini.
Harga rm15/pcs
Berminat boleh whatsapp ke
0122560257

TESTIMONI CUSTOMER : TELEKUNG HAWWA

Alhamdulillah terima kasih kepada Puan Intan yang baru pulang daripada Haji kerana memberikan testimoni yang best ini,

Seperti diketahui fungsi poket di telekung Hawwa ini memang untuk memudahkan Para Jemaah ketika berada di sana.

Untuk sebarang pertanyaan atau tempahan boleh la terus wassap ke 012-2560257

Monday, October 26, 2015

TELEKUNG HAWWA DAN TUDUNG IBADAH



Assalamualaikum
Stok yang available sekarang :
1. Telekung Hawwa Poket - RM97
2. Tudung Ibadah Hitam Plain - RM45 (promo)
3. Tudung Ibadah Sulam Putih - RM79
Berminat boleh inbox page atau sms/whatsapp 0122560257.
terima kasih smile emoticon

Saturday, October 24, 2015

TESTIMONI CUSTOMER : JUBAH WUDU


Alhamdulillah dapat whatsapp dari customer dari Sarawak.Puan Dyg memakai Jubah Wudu' saiz M. Cantik dan sopan. smile emoticon
InsyaAllah Puan Dyg pun akan mengerjakan umrah musim sejuk nanti. Order satu lagi iaitu Telekung Hawwa insyaAllah akan dipos Isnin nanti.
Terima Kasih Puan Dyg
:)

TESTIMONI CUSTOMER : INNER TUDUNG


Gambar daripada customer memakai inner tudung Irma warna hitam dan putih.
terima kasih puan smile emoticon


Friday, October 23, 2015

TESTIMONI CUSTOMER : JUBAH WUDU


Customer, Puan Dilla menggayakan jubah wudu bersama rakan. Cantik kan. Macam gambar-gambar sebelum ni Puan Dilla pakai jubah ni dengan tudung sulam putih , tudung plain hitam dan telekung hawwa.
Untuk stok sekarang ada yang full hitam. Yang warna-warna macam ni dah tak ada stok. Hitam semua sahaja.
Saiz ada M, L , XL dan 2XL. Stok tinggal lebih kurang 5 helai setiap saiz.
Berminat boleh inbox page, whatsapp 0122560257.
terima kasih smile emoticon

TESTIMONI CUSTOMER : INNER TUDUNG


Alhamdulillah inner tudung irma warna hitam yang puan ni order sudah sampai pagi tadi. 

Terima kasih puan. jual ya tq:)


Alhamdulillah repeat order daripada customer untuk inner tudung irma dan juga tudung sulam putih. Juga tambahan 2 helai mini telekung lengan warna hitam

terima kasih Puan Akma smile emoticon


Thursday, October 22, 2015

TESTIMONI CUSTOMER : TUDUNG IBADAH

Hari ni dapat whatsapp daripada customer yang di Penang. Tudung-tudung dan jubah yang dibeli sudah sampai .
Alhamdulillah semuanya selesa dan muat dipakai. Puan Dilla beli tudung sulam putih dan kelabu juga tudung hitam plain cotton stok baru. Jubah yang dipakai tu jubah wudu. Dah 6 helai jubah wudu puan beli untuk bagi pada mak dan mak mertua juga.
InsyaAllah Puan Dilla dan keluarga akan mengerjakan umrah bulan 11 nanti.
Semoga dipermudahkan semuanya. Amin smile emoticon

TESTIMONI CUSTOMER : TELEKUNG HAWWA POKET


Assalamualaikum
Telekung Hawwa digayakan oleh Puan Dilla. Saiz Muka adalah saiz M. Alhamdulillah saiz ni ngam dan selesa dipakai.
Telekung ini mempunyai poket berzip di bahagian dalam. Poket ni banyak kegunaannya. Boleh simpan duit sikit, handphone, kad, spek mata dan benda penting lain.
RM97 sehelai top saja.
kalau nak kain boleh request tambahan.
Kain cotton. Ada 2 saiz muka M dan L.
Pergi ke Mekah tak perlu bawak kain telekung. Cukup top saja.
terima kasih smile emoticon

Tuesday, October 20, 2015

JUBAH WUDU'




Jubah Wudu' yang cantik ni stok kali ni full hitam.
- Jubah wudu' ni ada hidden lubang di bahagian wing baju untuk keluarkan tangan masa ambik wuduk nanti.
- Pakai jubah ni tak perlu pakai sarung lengan lagi.
- InsyaAllah selesa dipakai.
Stok ada untuk saiz M, L, XL dan 2XL.
Ukuran seperti di dalam gambar.
Material : Lycra high quality
Harga : RM119
Berminat terus inbox page atau sms/whatsapp 0122560257
terima kasih smile emoticon


Wednesday, October 14, 2015

TESTIMONI CUSTOMER : HAJI 1436H


Assalamualaikum
Testimoni customer yang baru pulang drp mengerjakan haji. Alhamdulillah semua barang-barang yang dibeli semua ok.
Puan ni buat persiapan awal dari bulan March lagi sudah mulai membeli sikit-sikit keperluan. Sebab pergi satu family.
Balik dari haji, puan ni order 5 seluar aladdin lagi. Selain warna hitam, warna electric blue dan merah juga. Semalam dah pos. Alhamudlillah.
Terima kasih puan. Semoga kita berurusan lagi. smile emoticon

Tuesday, October 13, 2015

STOCK UPDATE : TUDUNG IBADAH

STOCK UPDATE
Assalamualaikum
Tudung Ibadah Sulam (RM79) stok tinggal :
Putih - 10 helai
Kelabu - 4 helai
Hitam - SOLD OU
T
Tudung Ibadah Plain (RM55) stok tinggal :
Putih - 10 helai
Hitam - 1 helai
Ini saja yang tinggal untuk minggu ni. Habis yang ini memang kena tunggu untuk restock. (Maaf kalau agak lama nanti.)
Siapa yang berminat boleh inbox page atau sms/whatsapp 0122560257.
Yang buat pembayaran saja akan disimpan.
terima kasih :)


TELEKUNG POKET HAWWA FIRDAUS




Assalamualaikum dan selamat tengahari smile emoticon
Telekung HAWWA
Ciri-ciri :
✓ Telekung ini dibuat daripada kain cotton yang berkualiti tinggi.
✓ Dihiasi dengan renda yang cantik di keliling bahagaian bawah.
✓ Lapik dahi pula dihiasi dengan dua jenis renda.
✓ Keluasan muka adalah untuk saiz muka dewasa.
✓ Lapik dagu yang panjang sehingga ke tulang pipi memberi keselesaan kepada si pemakai.
Kelebihan Telekung HAWWA ini ialah :
✓ Lapik dada yang labuh dan mempunyai poket tersorok di dalam.
✓(Dengan adanya poket tersorok ini maka jemaah wanita boleh menyimpan sedikit duit atau barang2 penting ketika pergi ke Masjidil Haram atau Masjid Nabawi.)
Ada 2 saiz muka iaitu M dan L (sila rujuk di bahagian komen atau di blog)
Harga RM97 atas sahaja. Jika mahu kain tambahan RM20. (tidak termasuk postage)
Berminat boleh inbox page atau sms/whatsapp 0122560257.
terima kasih :)

Thursday, October 8, 2015

TUDUNG IBADAH PLAIN


Assalamualaikum selamat pagi.
- Tudung Ibadah Plain RM55 warna hitam stok hanya tinggal 11 helai saja. Warna putih masih ada lagi.
- Tudung Ibadah Sulam RM79 tinggal 3 helai saja ya. Warna putih dan Kelabu masih ada.
Terima kasih pada yang membeli termasuk customer dari Brunei dan Singapura. Yang nak pergi umrah bulan 11 dan 12 makin rancak membuat persiapan untuk umrah musim sejuk :)

Tuesday, October 6, 2015

HARGA OFFER : TUDUNG IBADAH WARNA


CLEARANCE STOCK : TUDUNG IBADAH WARNA
Harga Offer : RM39 sahaja.
- Tudung ini pendek sikit dari tudung sulam rm79 dan plain rm55. Labuh consider XL. 
- Soft awning dan berlapik dagu. Kain moss creepe.
LIMITED STOCK ye. Warna yang ada seperti dalam gambar.
Terima kasih smile emoticon

STOK UPDATE : TUDUNG IBADAH SULAM DAN TUDUNG IBADAH PLAIN


Tudung Ibadah Sulam RM79 sehelai
3 warna ada sekarang. Limited stok untuk warna hitam dan kelabu. Untuk design sulam bergantung pada stok yang ada.


Tudung Ibadah Plain RM55 sehelai.
Warna yang ada Hitam dan Putih saja.

Berminat boleh inbox di FB page atau sms/whatsapp 0122560257
terima kasih smile emoticon


Sunday, October 4, 2015

TUDUNG IBADAH PUTIH DAN INNER TELEKUNG


Assalamualaikum dan selamat pagi smile emoticon
Apabila memakai tudung putih pastikan pakai inner telekung atau inner tudung supaya lebih kemas rambut tak keluar dan juga supaya tak nampak bayang leher.
Seperti di dalam gambar model memakai tudung ibadah sulam warna putih dan inner telekung putih.
Stok tudung akan diupdate hari ni insyaAllah smile emoticon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...