Monday, March 30, 2015

STOCK UPDATE : MINI TELEKUNG LENGAN PUTIH

Assalamualaikum dan selamat pagi.
MINI TELEKUNG LENGAN WARNA PUTIH IN STOCK.

Kami dah message semua yang dalam waiting list dan yang dah bankin akan dipos secepatnya.
Stok tak banyak jadi sapa cepat dia punya lah ye. Warna putih cepat habis memandangkan bakal jemaah haji pun sudah start membeli.
Warna hitam ada stok lagi.



Boleh inbox page atau whatsapp/sms :0122560257
terima kasih :)


Friday, March 27, 2015

NEW JUBAH : JUBAH WUDU'

Jubah Wudu'
Saiz : M, L, XL , 2XL
Material : Lycra
Warna : Hitam









STOCK UPDATE : SELUAR ALADDIN





Seluar Aladdin sudah ada stok 

Warna yang ada :

Hitam, Dark Choc, Dark Grey, Dark Purple, Pumpkin


Warna-warna yang sangat laris !!! Cepat sebelum kehabisan lagi.



INNER TELEKUNG


  1. Inner Telekung dipakai di dalam telekung, mini telekung dan tudung untuk para jemaah haji dan umrah.
  2. Tips umrah/haji : Semasa pergi ke tandas, anda boleh menanggalkan telekung atau mini telekung yang dipakai dan masuk ke dalam tandas dengan inner ini saja. Ini supaya kebersihan telekung dapat dijaga.
  3. Juga untuk jemaah haji inner telekung dipakai semasa di dalam khemah.


OUR BEST SELLING PRODUCTS

Our Best Selling Products
Mini Telekung Getah - RM69
Mini Telekung Lengan - RM79


Stok available :
Mini telekung Getah warna PUTIH saja. 
Mini telekung Lengan warna HITAM saja.




Saturday, March 21, 2015

Tuesday, March 17, 2015

MAXI DRESS COTTON

Assalamualaikum

Stok available untuk 3 warna ni.

Hitam, Dark Blue, Dark Grey

RM119 sehelai.

Berminat boleh whatsapp/SMS : 0122560257




--------------------------------------------------------------------------------
di bawah antara gambar dress yang customer kita pakai semasa menunaikan umrah.

Dark blue

Dark Grey

Black


Monday, March 16, 2015

TUDUNG IBADAH PUTIH


Tudung Ibadah Putih 
RM55

Di dalam pakai inner telekung atau inner tudung putih ya.
Inner Telekung Kain Jc - RM16 
Inner Telekung Kain Lycra - RM20

TESTIMONI CUSTOMER : JEMAAH HAJI

Alhamdulillah, bakal jemaah haji tahun ini juga sudah start membeli. 
beli sikit-sikit dari sekarang supaya tak kelam kabut nanti. 
Juga sementara apa yang ada stok beli dulu sebab selalunya lepas raya nanti semua pakat pecut membeli, barang memang sold out kejap je. 



TESTIMONI CUSTOMER






Thursday, March 12, 2015

STOCK UPDATE : MAXI DRESS DARK BLUE



Maxi dress dark blue masih ada stok ya.

RM119

Kain Cotton 

Free Saiz : Untuk orang S, M dan L

Berminat boleh terus contact ya. 

sms/whatsapp : 0122560257




JUBAH WUDU





Assalamualaikum

Jubah Wudu 

Available size : M, L, XL, 2XL 
(chart nanti diupdate)


Berminat boleh terus inbox page, sms/whatsapp 0122560257

terima kasih :)

STOCK UPDATE : TUDUNG IBADAH

Assaalamualaikum

Tudung Ibadah Plain stok ada 2 warna iaitu PUTIH dan KOKO GELAP

Harga RM55

Jenis kain : High Jc

SOFT AWNING & BERLAPIK DAGU

Berminat boleh terus inbox dekat page or sms/whatsapp 0122560257 

LIMITED STOCK ye !







Wednesday, March 11, 2015

STOKING HAJJAH




Stoking Hajjah ada 3 saiz iaitu 6,7 dan 8.

Warna yang ada sekarang HITAM.

RM18 sepasang. 

kain tebal dan tidak jarang. 

selesa dan kemas untuk dipakai semasa solat, haji dan umrah juga sebagai stoking harian. 


Tuesday, March 10, 2015

JUBAH HAWWA JAMEELA

Assalamualaikum dan selamat pagi.
Jubah Hawwa Jameela STOK AVAILABLE
XL dan 2XL sahaja. Boleh rujuk chart ukuran di bawah.
RM80. Warna HITAM.
Kain lycra. Flare cutting.
Berminat boleh terus inbox page atau sms/whatsapp 0122560257 due to limited of stock.
terima kasih :)






STOCK UPDATE : MINI TELEKUNG LENGAN


Assalamualaikum
MINI TELEKUNG LENGAN warna PUTIH - SOLD OUT.
Warna HITAM masih ada but selling fast.
Please inbox or direct whatsapp 0122560257. Tq :)

Monday, March 9, 2015

STOCK UPDATE : MINI TELEKUNG GETAH



Mini Telekung Getah ada warna PUTIH sahaja. 

HITAM HABIS

RM79 sehelai

* Model pakai inner telekung warna hitam di dalam

Ramadhan Al-Mubarak


Assalamualaikum dan selamat pagi
Counting days to Ramadhan Al-Mubarak :)


Friday, March 6, 2015

TESTIMONI CUSTOMER : MINI TELEKUNG LENGAN

Alhamdulillah gambar dari customer yang pergi umrah bulan februari. Puan ni pakai mini telekung lengan. senang nak beribadah katanya.
terima kasih puan sebab berkongsi :)


SET MANICURE


Semalam sudah pos 30 set manicure kepada customer di Terengganu. Rasanya beli untuk satu group umrah yang akan pergi sama-sama nanti.
thank you sis :)


RM10 sahaja untuk 1 unit. 

MINI TELEKUNG LENGAN

Assalamualaikum dan Selamat pagi Jumaat yang berkah smile emoticon

Mini telekung lengan ni best pakai semasa haji dan umrah dan juga untuk bawak travel ke mana-mana.
Pakai macam baju, sarung je lengan tu.
Material lycra. Free Saiz. Bahagian muka ada getah dan tali untuk menjaga kekemasan.
Berminat boleh terus inbox page atau sms/whatsapp 0122560257
terima kasih smile emoticon


Thursday, March 5, 2015

TESTIMONI CUSTOMER : SELUAR ALADDIN

Assalamualaikum semua

Dibawah adalah antara feedback customer kami tentang seluar Aladdin.

terima kasih semua :)






Wednesday, March 4, 2015

MAXI DRESS IN STOCK

Assalamualaikum semua

Maxi dress cotton sudah ada stok. 
Dipakai semasa umrah, haji atau dipakai bila-bila masa pun boleh.

Kain cotton tshirt, sedap pakai, sejuk dan tak mudah kedut. Sesuai di bawak travel.

Semasa saya pergi umrah dulu pun pakai dress ni. Memang selesa !

Free saiz : Untuk orang S, M dan L.

Price : RM119 

Buat masa sekarang, warna yang ada seperti berikut : 

DARK BLUE - INSTOCK


HITAM - SOLD OUT

GREY - SOLD OUT

ELECTRIC BLUE - INSTOCK


PUMPKIN - INSTOCK

Highland Green - SOLD OUT


Berminat boleh terus sms atau whatsapp 0122560257. 

atau inbox di page (ada link ke page di kanan atas)

atau email : imabiz@yahoo.com

terima kasih



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...