Monday, March 31, 2014

MAXI DRESS COTTON UNTUK UMRAH DAN HAJI

Assalamualaikum semua

MAXI DRESS COTTON untuk Haji & Umrah juga sebagai dress harian disini.

Ada warna-warna berikut :

- 5 warna plain (hitam, dark grey , dark choc, dark blue, royal blue )
- 2 warna mix. (belang merah, belang koko oren)
SILA RUJUK GAMBAR.

Free Size ya maksudnya untuk orang yang bersaiz S, M dan L sahaja.
Ukuran :
DADA : 38"'
PUNGGUNG : 54"
LABUH MAXI : 53"
LABUH TANGAN : 22"

kiranya orang sampai tinggi 165cm boleh pakai nicely macam saya pakai dalam gambar.

Sesiapa yang berminat atau yang saya terlepas pandang untuk inform, mohon sms/wassap/inbox saya ya.

STOK TERHAD JADI HANYA UNTUK YANG BENAR-BENAR SERIUS SAHAJA !!!

Maxi dress DARK BLUE KURANG 10 HELAI SAJA .

terus inbox atau sms/wassap 0122560257.

tq 



DARK CHOC



DARK BLUE



DARK GREY


BLACK

BELANG KOKO OREN
BELANG HITAM MERAH

Saturday, March 29, 2014

MAXI DRESS


Alhamdulillah, customer yang sedang berada di Mekah tiba-tiba wassap pic ni ya. terkejut juga kemarin tu.

Dalam pic ni kakak ni pakai maxi dress warna dark choc. Kakak ni buat persediaan dari last year lagi. Hujung tahun dah mula beli sikit2 setiap keperluan. Waktu kakak ni beli awal tahun stok ada dark choc and hitam saja.

Kakak ni nak sangat dress warna grey tapi stok sampai 2 hari selepas kakak ni bertolak ke Madinah,20hb. Jadi takde rezeki nak pakai kat sana.

Sama-sama kita doakan kakak ni dapat Umrah yang mabrur dan selamat perjalanan pulang ke Malaysia nanti, InsyaAllah 

CLEARANCE STOCK : INNER TUDUNG IRMA


Assalamualaikum semua 

- Clearance stock untuk Inner tudung IRMA -

Warna yang tinggal dark choc, putih dan krim. Warna HITAM dah habis.

Harga biasa RM27 sehelai. Harga sekarang RM20 sahaja untuk sehelai. Stok untuk 3 warna ni cuma ada kurang daripada 100helai.

- Dibuat daripada kain cotton, ada lapik dagu, soft awning, kain dia sangat best and sejuk.
-Boleh pakai dalam telekung sekali ya tak terhad pada tudung atau selendang.

Sesiapa yang berminat boleh inbox di FB atau sms/wassap 0122560257.

Pengeposan pada Isnin.

FIRST COME FIRST SERVE.

terima kasih 

Wednesday, March 26, 2014

MAXI DRESS UNTUK UMRAH HAJI


Assalamualaikum 

Maxi dress dark blue selling fast. 

(contoh pic customer yang pergi umrah last year )

Maxi dress cotton , free saiz, fit orang saiz S , M dan L.

bahu 16"
dada 38"
tangan 22"
labuh dress 53"

Hitam, Dark Choc dan Grey still available. 


terus inbox or sms/wassap untuk reply yang cepat. terima kasih 

Monday, March 24, 2014

CLEARANCE STOCK : KEMEJA LELAKI 100% COTTON

Kemeja Lengan Pendek


Clearance stock

Kemeja Lengan Pendek : RM50 ONLY

Harga biasa : RM79


Saiz yang ada :
42
44
46
48
52
54
(sehelai saja setiap saiz )

UKURAN


Kemeja Lengan Panjang


CLEARANCE STOCK

Kemeja Lengan panjang Putih : RM60 ONLY


Harga biasa : RM89

Saiz yang ada :

L (sehelai ) sahaja



CLEARANCE STOCK

Kemeja Lengan panjang Hitam : RM60 ONLY


Harga biasa : RM89

Saiz yang ada :

M
XL
2XL
(sehelai sahaja setiap saiz)


CLEARANCE STOCK

Kemeja Lengan panjang KOKO : RM60 ONLY


Harga biasa : RM89

Saiz yang ada :

S (sehelai ) sahaja



kemeja lengan panjang (tiada poket)

RM50 ONLY

Saiz yang ada :

2xl sahaja (3 helai)

Ukuran



Assalamualaikum semua

Clearance stock untuk Kemeja Lelaki 100% Cotton

-Untuk lengan pendek saiz yang ada cuma 42,44,46,48,52 dan 54. sehelai saja setiap saiz.
-untuk lengan panjang putih L sehelai saja, hitam M, XL, 2XL sehelai setiap satu dan warna koko S sehelai. 
-Lengan panjang (tiada poket) - 2XL (3 helai) saja.

Lengan pendek - RM50 
Lengan panjang - RM60
Lengan pendek (tiada poket) - RM50
Postage RM7 semenanjung
RM9 Sabah / Sarawak

*InsyaAllah kemeja2 cotton yang best ni akan direstock kembali untuk musim puasa,raya dan haji nanti.

Berminat boleh terus inbox dekat FB, SMS/WASSAP 0122560257 atau email imabiz@yahoo.com ya. tq 


Sunday, March 23, 2014

MAXI DRESS UMRAH HAJI : STOK YANG ADA


Maxi dress plain


-Hitam
-Dark choc
-Dark blue
-Dark Grey

Free Size , Cotton


Maxi dress belang cuma ada 2 design ni saja 

-Belang oren koko
-Belang merah hitam


RM119 sehelai


yang belang hitam merah cuma tinggal 9 helai saja ok 

berminat terus inbox or sms/wassap 0122560257



Ukuran:
DADA : 38"'
PUNGGUNG : 54"
LABUH MAXI : 53"
LABUH TANGAN : 22"


sesuai untuk orang saiz S,M dan L sahaja. dan ketinggian sampai 165cm 

TERIMA KASIH :)


MAXI DRESS




Assalamualaikum. 
Sesi bungkus maxi dresss and barang2 lain dah mula hari ni. Isnin akan mula dipos ok.

Untuk makluman saya tak ada di Malaysia start Jumaat depan 28hb sehingga Khamis 3.4 ya. So sebolehnya akan selesaikan semua urusan order2 customer sebelum saya berangkat.

Untuk order barang/pertanyaan/pengeposan akan berjalan seperti biasa, Assistant saya akan take over untuk seminggu nanti.Nanti saya update ya.

ok apa2 pertanyaan boleh terus ke inbox atau sms/wassap 0122560257.

MAXI DRESS UNTUK UMRAH HAJI

Alhamdulillah stok maxi dress yang ditunggu sudah sampai hari ini. Rezeki untuk yang akan pergi umrah minggu depan ya. Ada yang dah order tapi tak sempat dapat sebab dah berangkat ke Mekah semalam. So akan dipos bila mereka pulang nanti.







Wednesday, March 19, 2014

KASUT STOKING KOREA : LIMITED STOCK


Kasut stoking korea stok limited ya.

Design yang ada macam dalam pic kecil tu.

1 PASANG - RM18
3 PASANG - RM45
tidak termasuk postage

berminat terus inbox atau sms/wassap 0122560257

terima kasih 

TARIKH PENTING HAJI 1435H

Berikut merupakan tarikh-tarikh penting untuk haji tahun ini


kredit : www.tanahsucimabrur.blogspot.com

Wednesday, March 12, 2014

6TH BATCH - MAXI DRESS COTTON - PRE ORDER

Assalamualaikum semua 

MAXI DRESS KEMBALI LAGI  !!!

Tapi cuma FREE SIZE saja ya !

Saya buka PRE-ORDER untuk maxi dress cotton ini. Hanya ada 7 warna untuk batch kali ini dengan setiap warna hanya ada 20 helai sahaja menjadikan total dress 140 helai. 

Jadi sesiapa yang sudah dalam waiting list atau yang pernah tanya untuk order boleh terus inbox, sms/wassap dengan segera memandangkan stok adalah terhad. 

Deposit RM50 diperlukan untuk setiap dress yang ingin di-book atau pembayaran penuh diterima bagi memastikan dress yang terhad ini milik anda.

InsyaAllah maxi dress akan dapat dipos pada minggu pertama awal bulan April nanti. Jika sampai awal maka akan secepatnya dipos.

Untuk batch kali ini ada 7 warna iaitu :
- 4 warna plain (hitam, kelabu, dark choc dan dark blue)
-3 warna mix. (belang merah, belang koko oren dan belang hijau kelabu)
SILA RUJUK GAMBAR.

Free Size ya maksudnya untuk orang yang bersaiz S, M dan L sahaja.
Ukuran :
DADA : 38"'
PUNGGUNG : 54"
LABUH MAXI : 53"
LABUH TANGAN : 22"


kiranya orang sampai tinggi 165cm boleh pakai nicely macam saya pakai dalam gambar.


Sesiapa yang berminat atau yang saya terlepas pandang untuk inform, mohon sms/wassap/inbox saya ya. 

STOK TERHAD JADI HANYA UNTUK YANG BENAR-BENAR SERIUS SAHAJA !!!

terima kasih :)






Monday, March 10, 2014

STOKING JARI


Stoking jari

RM10 sepasang
free saiz

Ada 3 warna
Hitam
Koko
Putih

Berminat boleh inbox atau sms/wassap 0122560257

terima kasih 

Friday, March 7, 2014

TUDUNG IBADAH UMRAH HAJI

TUDUNG IBADAH SULAM



Tudung labuh yang sangat sesuai dipakai oleh para jemaah wanita haji dan umrah.

Tudung ini boleh terus dibawa solat dimana ia adalah soft awning (mudah untuk sujud) dan juga mempunyai lapik dagu. 
Dibuat daripada kain jersey gred A dan mempunyai sulaman yang cantik di bawah.
Dipakai semasa ziarah, di airport dan lain-lain tempat.
Tidak terhad semasa haji umrah juga dipakai disini.

Terdapat 3 warna iaitu ;
Hitam
Putih
Kelabu

Harga sehelai RM79
(tidak termasuk postage)

Berminat untuk pakai sendiri atau dijadikan hadiah buat ibu atau saudara yang akan ke Mekah boleh terus inbox ya atau sms/wassap 0122560257

terima kasih :)

Tuesday, March 4, 2014

NOSK PENAPIS HIDUNG


> Usaha & Ikhtiar yang praktikal
> Pencegahan dari penyakit berpunca dari udara tercemar dan berhabuk
> Mengurangkan batuk dan bersin
> Sesuai digunakan oleh Jemaah ketika beribadah di Tanah Suci
> Digalakkan pakai oleh Jemaah wanita semasa dalam ihram

- Factory, Travelling , Cycling, Mecca, Sneezing, Construction, Biking, Airplane -

Hidu ketika bernafas :
-kotoran & habuk
-bau busuk
-Penyebab Alergi
-Udara tercemar

Sesuai digunakan:
Luar bangunan
-tempat orang ramai
-perhimpunan/karnival
-perhentian bas/teksi
-taman hiburan
-berdebu & berasap
-tapak pembinaan
-semburan racun rumpai
-ketika beribadah (surau,masjid,umrah,haji)

dalam bangunan
-rumah & pejabat
-kilang,makmal & garaj
-pesawat,kereta & bas
-pasaraya,salon
-subway,hospital

Aktiviti : Jogging, berbasikal, bermotosikal

Penyakit melalui pernafasan :
-penyakit obstruktif kronik paru-paru
-exacerbations paru-paru
-asma
-emfisema
-alahan pernafasan
-bronkotis kronik
-kanser paru-paru
-radang paru-paru
-penyakit jantung
-strok
-kanser serviks
-kanser otak

Nosk penapis hidung

1 pek ( 2 UNIT ) - RM20
1 kotak - RM100
(tidak termasuk pos)

Cara guna :
Syor setelah diguna 3-4 jam (maksima 8 jam) NOSK dicuci & dibilas perlahan-lahan dengan air bersih dan dikering sebelum guna semula/diletak dalam kontainer.
(maksima 8x basuhan)

-boleh dikedap dengan tisu/sapu tangan bersih
-jemaah umrah : lebih dari 2 pad
-jemaah haji : lebih dari 4 pad

juga untuk menjaga pernafasan semasa jerebu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...