Monday, February 20, 2012

PENGUMUMAN

Assalamualaikum..


Hari ni last yer kalau sapa2 nak order apa2 lagi n bankin duit..
sbb saya dan family dah mula nak packing n siap2 untuk kami berangkat hari Ahad ni..


Terima kasih  :)

Saturday, February 18, 2012

STOK UPDATE

Assalamualaikum dan selamat pagi..


MINI TELEKUNG LYCRA WARNA HITAM ADA 1 LAGI.. ADA YANG TAK JADI AMBIL.JADI SAPA2 NAK LANGSUNG SMS 0122560257.


WARNA PUTIH MASIH ADA. TQ

Friday, February 17, 2012

order-order

Pengeposan tuk esok dah siap dibungkus.Almaklumlah order dah nak tutup..ni kira hari2 terakhir ler..hehe





Order dari Sg Besi - 2 mini telekung lycra, hitam n putih



Puan Roslina from penang order 2 serkop aurat n 2 stokin saie korea..:)

Ok esok pagi InsyaAllah siap dpos..:)

order-order

Assalamualaikum dan selamat malam..
baru sempat update pasal order yang 2 hari lepas dan semalam..Alhamdulillah gambar lambat update tapi barang2nya semua dah selamat smpai ke tangan customer..Alhamdulillah..:)




1 tudung ibadah warna putih.akak ni beli untuk maknya..



3 mini telekung jc order dari Sabah..semalam pos hari ni dah sampai.cepat giler pos laju ke sabah..adik ni baru mesage..bulan 4 katanya pegi umrah..:)

STOCK UPDATE

Assalamualaikum semua..


order-order sampai hari ahad saja ya..coz saya dah nak balik kampung pergi jumpa sedara mara..jadi sapa2 yang nak order apa2 lagi langsung sms 0122560257..

Wednesday, February 15, 2012

PENGUMUMAN

Pada jemaah2 yang nak order barang ada 4 hari saja lagi ya..last pengeposan adalah pada isnin depan ya..coz lepas tu saya dah nak prepare untuk barang2 saya ke umrah pula..:) 

lagi 10 hari saja lagi sebelum saya pun terbang ke Tanah Haram..:)

Tuesday, February 14, 2012

order-order

Assalamualaikum..


Hari ni insyaAllah akan mengepos dan menghantar order malam tadi





1 mini telekung sp lycra putih akan dipos ke kuantan


deliver dekat kg baru 2 mini telekung sp lycra hitam/putih, 2 mini telekung jc hitam/putih, 1 tudung ibadah ziarah dan 5 pasang stokin/kasut korea

Monday, February 13, 2012

order-order

Assalamualaikum..
hari ni pengeposan ke putrajaya order dari jas


stoking wudhu, stoking hajjah n mini telekung sp lycra putih

yang 1 tu gift tuk kak suriani yang dah promote barang2 saya pada kawan2 dia..makasih kak..tanda penghargaan..:)

PENGUMUMAN

Assalamualaikum dan selamat pagi isnin..
hari ni macam biasa pengeposan untuk yang mengorder2..dan makluman tuk semua yang berminat nak order barang minggu ni last yer untuk saya ambik order dan pos barang sebab saya pun nak bersiap2 untuk keberangkatan 26hb nnti..jadi lepas balik nanti dalam 13hb/14hb baru akan mula bukak order balik yer..harap maklum...selamat buat jemaah2 yang akan pergi pada hari ni dan minggu ni..InsyaAllah dimudahkan semuanya..Amin..:)

Thursday, February 9, 2012

order-order

Assalamualaikum dan selamat pagi..


pagi ni saya akan pos order dari kajang. 1 kad prepaid rihal





terima kasih..


sapa2 nak order apa2 lagi sms sy ya : 012256025


Selamat Menjalankan Urusan Masing-masing hari ni..:)

Wednesday, February 8, 2012

order-order

Assalamualaikum..
Alhamdulillah tengahari tadi dah siap pos lajukan smua order yang semalam.



 penghantaran dengan pos laju ke 
johor : cawat, kain basahan,serkop lipat
putrajaya : prepaid
bukit kiara : mini telekung sp lycra putih, stokin wudhu,serkop lipat
sarawak : mini telekung sp lycra putih, stokin wudhu , serkop aurat


yang warna hitam tu tudung ibadah ziarah penghantaran ke ampang by hand.
                   


penghantaran by hand
order dari customer bank di segambut : 4 helai mini telekung sp lycra putih dan 2 helai mini telekung cotton sulam


terima kasih..dah smpi inform saya okeh,saya jual..;)

Selamat Menunaikan Umrah 1433

Assalamualaikum dan selamat pagi.Di sini saya ingin mengucapkan selamat berangkat ke Tanah Suci pada customer2 saya yang akan berlepas pada hari ni.Semoga semua urusan pergi,semasa dan pulang berjalan lancar.InsyaAllah semua ibadah Allah akan mudahkan..Amin..:)

Monday, February 6, 2012

order-order

Assalamualaikum..
Hari Jumaat lepas saya dah pos order dari Kak Nora and seorang akak dari ampang..




So lusa saya akan pos kad prepaid rihal order dari putrajaya..



terima kasih.:) saya jual yer..

Thursday, February 2, 2012

prepaid rihal

Pada sapa2 yang nak kad prepaid ni boleh sms saya..
stok yg saya dapat hanya ada 8 keping saja buat masa sekarang...



sapa cepat dia dapat yer..tq

ORDER-ORDER

Selamat Malam..
Hari ni saya dah poskan order dari 3 customer yang semalam




ada tudung ibadah, inner telekung, cawat, serkop aurat,kasut saie (tak sempat  nak snap sebelum bungkus)


esok InsyaAllah sampai ler..:)

Wednesday, February 1, 2012

siap2 umrah - sarung tangan

Assalamualaikum semua..
dah lama saya tak update blog ni..baru2 ni saya kena sakit mata jadi dekat 2 minggu jugalah aktiviti terhenti untuk memberi kerehatan pada mata ini..tapi sekarang syukur dah beransur pulih.cuma mata kanan masih bengkak sedikit.


jadi hari saya nak update sikit tentang persiapan umrah saya.saya akan pergi pada hujung bulan ni jadi cuaca di Madinah masih dalam musim sejuk..jadi bersiap-siaplah dengan baju tebal,sweater dan juga sarung tangan.


Semalam saya dah pergi beli sarung tangan ini...





hari ni 1.2.2012 dan tinggal 25 hari untuk saya berlepas ke Tanah Haram..

so pada jemaah2 yang nak membeli barang apa2 boleh sms saya di 0122560257..
esok juga akan saya pos barang2 yang dah diorder semalam...

terima kasih..:)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...